The Hilariously Complaining Thinning - The Odbornica For All Ages.

Kul med lite färg

Posted Nov. 15, 2017, 11:43 a.m. By odbornica Tags: Inredning

Det är kul med färg tycker jag, det är så härligt och man blir så glad av att se färg. det blir i alla fall jag, det är väl väldigt olika hur man reagerar på färg men jag tycker om alla möjliga färger.
Det skulle vara kul om man såg mer färg på företag om dom hade sina entremattor i olika färger som ger lite mer kraft och energi. Vi har en gul matta hemma som jag verkligen tycker om, det ger en härlig känsla att se på den. Jag blir glada över att ha färger runt omkring mig. Jag tycker det är kul att jobba med accent färger. Det får gärna vara en ljus bas men så kan man byta och ändra om med färg glada kuddar och ljus och andra detaljer.

Kul att kunna påverka humöret

Ja det är roligt att man med färg kan påverka humöret och hur man mår. Ja dieter verkligen intressant med inredning och vad det göra med ens hem. Hur det kan bli så annorlunda och att man kan få en annan känsla när man kommer in i ett rum beroende på hur man har inrett det. Men vilan färger som man har valt och så vidare. Ja det finns så mycket kul som man kan göra och fixa och dieter något som jag vill göra och jag hoppas att kunna göra mer av det hemma. Jag är sugen på att ha lite saker i klara färger som rosa och grönt men bara som accent färg och sne ha basen ljus.
Ja det är så snyggt tycker jag och jag mår bra av det. Man vill ju att det ska kännas hemtrevligt och att man ska trivas när man är hemma. Ljuset är också otroligt viktigt och något som man gör väl i att ha mycket av hemma.